Tillbaka

Östra Smålands Kommunalteknikförbund söker två anläggningsarbetare med placering i Hultsfred

Hultsfred och Högsby kommuner har samordnat den tekniska verksamheten i Östra Smålands Kommunalteknikförbund (ÖSK). ÖSK har sitt huvudsäte i Hultsfred. Förbundet har tre avdelningar: fastighet, gata/park och VA/renhållning. ÖSK omfattar idag ca 70 anställda i två kommuner.

Gata/park-avdelningen vid Östra Smålands Kommunalteknikförbund söker två anläggningsarbetare med placering i Hultsfred. Tjänsterna är tillsvidareanställningar.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. 
Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av drift, underhåll och nyomläggning av kommunens vatten- och avloppsnät samt drift och underhåll av gator, vägar, parker, planteringar, lekplatser och grönytor såväl sommar som vinter. I detta ingår arbete med maskiner såsom traktorer och lastmaskiner med tillhörande utrustning, röjsåg, motorsåg, gräsklippare och även med moderna hjälpmedel är arbetet fysiskt krävande. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring såväl sommar som vinter.

Kvalifikationer

Utbildning inom gymnasieskolans program för bygg- och anläggning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort är ett krav. Erfarenhet från jämförbar eller likvärdig verksamhet och de maskiner som förekommer samt kunskap och intresse för skötsel av vatten- och avloppsledningar, gator och vägar är meriterande.
I övrigt är utbildning i Säkerhet på väg, BE-körkort, C-körkort, förarbevis för hjullastare och rörläggarkompetens önskvärt.

Vi är varandras arbetsmiljö och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Arbetet ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och en hög grad av servicekänsla. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Kontaktperson(er)

Mikael Nilsson
Arbetsledare Gata/park
Telefon: 0495 - 24 07 03

Fackliga kontaktpersoner

Facklig företrädare nås via kontaktcenter
Telefon: 0495 -24 00 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-31

Arbetsgivarens referensnummer A813641


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Sök jobbet här >>