Timvikariat kock, måltidsbiträde

Tillbaka

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Sektor Stödfunktioner är en kommungemensam funktion som skall underlätta och effektivisera för verksamheterna. Här ingår bland annat ekonomi, personal, kansli, kommunikation, fastighet och måltid.

Skolornas måltider samt mathållning enligt uppdrag från andra kommunala verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Till vår måltidsverksamhet söker vi timvikarier, både kockar och måltidsbiträden. Du kommer att hoppa in med kort varsel vid ordinarie personals frånvaro.

I arbetsuppgifterna som kock ingår att laga mat från grunden med inriktning på svensk husmanskost och brödbak. Arbeta efter en bra struktur, logistik och med ekonomisk medvetenhet. Att följa egenkontrolls program för säkerhet och kvalité i produktionen.

I arbetsuppgifterna som måltidsbiträde ingår att medverka och biträda i berednings och tillagningsarbete, delta i servering, disk och städarbete. Arbeta efter en bra struktur, logistik och med ekonomisk medvetenhet. Att följa egenkontrollsprogram för säkerhet och kvalité i produktionen.

Kvalifikationer:

Kock:
Du har kockutbildning/av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning/yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök. Du har stor kunskap avseende special-, och allergikoster. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. God datorvana är ett krav.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och vill utvecklas inom yrket. Du är flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad, se möjligheter inte hinder, har god samarbetsförmåga och social kompetens.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Måltidsbiträde:
Du har gått hotell-och restaurangprogrammet och/eller har motsvarande dokumenterade yrkeserfarenheter. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. God datorvana är ett krav.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för service och god mat. Du vill utvecklas inom yrket, är flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad, se möjligheter inte hinder, har god samarbetsförmåga och social kompetens.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Arbetstid: Dagtid.  Helgtjänstgöring kan förekomma.
Antal platser: 5

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-09-30

Arbetsgivarens referensnummer: A798882

Upplysningar lämnas av:

Susanne Holst
Administratör
Mobiltelefon: 0767-739194
Telefon: 0303-738528
E-post: susanne.holst@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Tillbaka