IT- support 3.0

Tillbaka

IT-enheten på Svenljunga kommun består av 8 energiska personer som både vill och kan mycket. Vi har beslutat att bli den bästa kommunala IT-enheten i Sverige år 2020 och letar nu efter dig som vill vara vårt ansikte och vår röst utåt mot våra kunder.

Ditt uppdrag blir att tillsammans med dina kollegor ge den bästa servicen till våra användare nu när vi nu går in i digitaliseringens tidevarv.

Här i Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar; Nära till varandra, till idéerna och till besluten. Vi som arbetar här gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare.
Som arbetsgivare värnar vi om din livskvalitet. Det är viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Därför satsar vi på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.
Hos oss är vi stolta över vår kommun och vårt arbete.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

För mer information: http://www.svenljunga.se

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara spindeln i nätet när det gäller den dagliga driften och våra administrativa rutiner på IT. Du ska hjälpa användarna, du håller kontakt med våra leverantörer, du har koll på alla beställningar och fakturor, du älskar statistik och du är en fena när det gäller effektivisering av det vi gör på IT-avdelningen.
Detta innebär att du både vågar ifrågasätta och ge förslag på lösningar och förändrat arbetssätt på det vi gör idag på IT.

Hela kommunen står inför stora förändringar som behöver underlättas med hjälp av digitalisering. Vi förväntar oss att du ska vara en viktig part som både ser, fångar upp och kan driva förändringsarbete med hjälp av digitalisering eller automatisering.
RPA och AI är kompisar du gillar och vill ha som kollegor.
Du kommer dessutom att få systemansvar för några interna system och processer.

Kvalifikationer:

För att kunna hjälpa våra kunder när de har problem, så kan du det där som benämns som IT och teknik.
Du är en bra lyssnare och har lätt att förstå och sätta dig in i kundens problem och reda ut dessa.
Du behärskar det svenska och det tekniska språket, så att du lätt kan föra konversation med de du pratar.
Vi har en komplex IT-miljö, vilket ställer krav på att du ska tycka det är både kul och intressant att jobba med IT och digitalisering samt gärna kunna tekniken. För att klara av jobbet så ska du vara strukturerad och kunna hålla flera bollar i luften samtidigt utan att för den skull bli stressad.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. • Känna dig bekväm med Officepaketets produkter och arbeta obehindrat i dessa. • Meriterande om du är van vid att använda webportalverktyg eller kan HTML. • Ha någon form av IT-relaterad utbildning, helst på eftergymnasial nivå. • Ha erfarenhet med att ge support via telefon.

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Tjänsten är 100%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-03-01. Vi tillämpar löpande rekrytering, vilket innebär att kallelse till intervju kan komma att ske innan tid för ansökan löpt ut, så vänta inte att skicka in.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-14

Arbetsgivarens referensnummer: 172/2018

Upplysningar lämnas av:

Christian Bonfré
Digitaliseringschef
Telefon: 0325-184 46

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0325-18000

Tillbaka