VVS-Tekniker

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

För mer information: http://www.hedemorabostader.se

Arbetsuppgifter:

Som VVS-tekniker på Hedemora Kommunfastigheter kommer din arbetsplats samt arbetsuppgifter vara varierande på våra fastigheter som är belägna i Södra Dalarna.

Ditt arbete kommer variera mellan att både arbeta självständigt och i team, och kommer fokusera på service, underhåll, felsökning och reparation i våra fastigheter. Även en del nya installationsarbeten kan förekomma.

Flera projekt bedrivs parallellt och du kommer dagligen att ha kontakt utöver hyresgäster med representanter från de olika verksamheterna samt leverantörer. I rollen ingår även att du utför mindre tekniska utredningar och du kommer även att få delta i planering av långsiktigt underhåll samt föreslå tekniska lösningar.
Arbeten kommer fördelas även under vårt systerbolag Hedemorabostäder, där hanterar vi kommunens allmännytta och upprätthåller en god service till våra hyresgäster.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som lägst har avslutad gymnasial utbildning med VVS inriktning med en bred arbetslivserfarenhet inom VVS-området. Du har god datorvana och kunskaper i Office-paketet. Resor i tjänsten förekommer och giltigt B-körkort är ett krav.

Önskvärt att du för att trivas i rollen som VVS tekniker är serviceinriktad, tycker om att koordinera och har en god kommunikativ förmåga då ditt dagliga arbete innehåller kontakt med både kunder och kollegor.

Du trivs bra i att arbeta självständigt och med ett strukturerat arbetssätt planerar du ditt arbete och håller koll på administrationen. Det är viktigt för oss att hitta rätt person så stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Övrigt:

Ansök snarast då vi gör löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Vi tillämpar 6 månders provanställning.
Månadslön enligt avtal.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-11-25

Arbetsgivarens referensnummer: A812890

Upplysningar lämnas av:

Jan Hellman
Fastighetschef
Telefon: 0225-341 18

Facklig(a) företrädare
Lars-Åke Jans
Kommunal
Telefon: 0225-347 82

Tillbaka