LÄRARE I Svenska som andra språk

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en lärare I Svenska som andra språk. Arbetsplats: Vasaskolan i Hedemora.

Vi har bestämt oss! Vi ska ge våra nyanlända ungdomar en riktig bra start som på bästa sätt stödjer utvecklingen både i svenska och i andra ämnen. Vi gör det genom att arbeta flexibelt, kreativt, forskningsbaserat och med stort inkännande av våra elevers situation och förutsättningar. Vi söker nu en omtänksam och engagerad SVA-lärare som ska vara en del i vårt taggade team. Du kommer att jobba med SVA i vår förberedelsegrupp och även vara med och forma elevernas utvecklingsplaner så att deras resa genom högstadiet blir så bra som möjligt.
Vi ser fram emot att träffa dig - välkommen till ett givande, roligt och utmanande jobb!

Kvalifikationer:

Legitimerad lärare som lärare i svenska som andra språk. Du bör ha lätt för att samarbeta och ha ett genuint intresse att se framgången och tillgången hos våra elever. Du ska se varje elev som den individ den är och arbeta för att ge alla de förutsättningar de behöver för att utvecklas så långt som möjligt. Vi söker dig som delar vår värdegrund, och som vill jobba tillsammans med vår fina personalgrupp på Vasaskolan.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-08-13
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-07-12

Arbetsgivarens referensnummer: BN 78/18

Upplysningar lämnas av:

Curt-Åke Larsson
Rektor
Telefon: 0225-342 37

Ann Eriksson
Bitr. Rektor
Telefon: 0225-347 00

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka