Vikarier sökes till våra förskolor, skolor och fritidshem

TillbakaI Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar; Nära till varandra, till idéerna och till besluten. Vi som arbetar här gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare. Som arbetsgivare värnar vi om din livskvalitet. Det är viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Därför satsar vi på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.

Hos oss är vi stolta över vår kommun och vårt arbete. Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

För mer information: https://svenljunga.se/barn--utbildning

Arbetsuppgifter:

Som timanställd vikarie ska du med kort varsel kunna arbeta på våra olika enheter inom barnomsorg eller skola.

Du ersätter ordinarie personal och får en planering av oss som du ska följa. Ofta blir du del av en eller flera arbetsgrupper, därför är det viktigt att du kan samarbeta. Vi erbjuder bredvidgång.

Önska gärna var du vill arbeta, men tänk på att du som vikarie ska kunna hoppa in på olika förskolor, skolor och fritidshem inom hela vår kommun.

Kvalifikationer:

Du är den vuxna i rummet, det betyder både att du ska vara trygg i dig själv, respektfull mot dem du möter men också vara öppen och lekfull. Du ska vara lyhörd för barns och elevers behov.
Du har god samarbetsförmåga, förmåga att skapa goda relationer och ett positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor.
Arbetet kräver stor flexibilitet, initiativ- och samarbetsförmåga samt ansvarskännande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behöver ha minst SFI-nivå svenska D.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs. Men det är positivt om du har eller eftersträvar utbildning mot förskola, skola och fritidshem. För att få arbeta inom förskola, skola och fritidshem måste du enligt lag lämna ett utdrag från belastningsregistret. Tänk på att utdraget kan ta 3 veckor att få. Blir du kallad till intervju vill vi att du tar med dig utdraget till intervjutillfället som är den 25 januari. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Övrigt:

Intervjuer sker 25 januari. Separat kallelse skickas de som är intressanta för tjänsten.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Antal platser: 1. Vi söker flera vikarier till våra förskolor, skolor och fritidshem.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13

Arbetsgivarens referensnummer: 180-5/2018

Upplysningar lämnas av:

Anne-Helene Cederholm
Barn- och utbildningsförvaltningen
Telefon: 0325-180 00
E-post: anne-helene.cederholm@ svenljunga.se

Tillbaka