BARNSKÖTARE - Smedby

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en barnskötare med placering Smedby förskola, Dala-Husby.

Med hjälp av statligt bidrag satsar Hedemora kommun nu på att minska barngrupperna i förskolan. Därför söker vi dig som vill vara med och arbeta med barnen i förskolan och därigenom lägga grunden för morgondagens vuxna.
I Hedemora kommun arbetar förskolorna utifrån en gemensam pedagogisk plattform som beskriver förskolans grundsyn. Genom det reflekterande, undersökande och projektinriktande arbetssättet förskolorna bedriver, förverkligas den grundläggande plattformen. Det aktuella projektet för kommunens förskolor har titeln ”Förskola för hållbar framtid” och grundas i de 17 Globala Målen. Sedan hösten 2015 har Hedemora kommun pedagogistor/pedagogiska utvecklare som stöttar arbetslagen i deras pedagogiska utvecklingsarbete.

Alla kommunens förskolor arbetar aktivt med miljö- och jämställdhetsfrågor.
Förskolan satsar på kompetensutveckling inom pedagogisk dokumentation, språkutveckling och natur och teknikområden.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med barnskötarutbildning. Viktiga egenskaper är utvecklingsbenägenhet samt god kommunikations- och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 60% semestertjänst. Utdrag ur belastningsregistret krävs.
Tillträde: 2018-09-03
Tidsbegränsat till: 2018-12-31
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Arbetsgivarens referensnummer: BN 88/18

Upplysningar lämnas av:

Linda Hases
Förskolechef
Telefon: 0225-343 10

Therese Johansson
Förskolechef
Telefon: 0225-342 73

Camilla Norberg
Förskolechef
Telefon: 0225-347 99

Petra Forsberg
Förskolechef
Telefon: 0225-344 68

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka