Arbetsterapeut som vill vara med att göra skillnad

Tillbaka

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Vi söker en arbetsterapeut som vill vara med och påverka och göra skillnad i hemsjukvårdens rehabiliteringsverksamhet.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut och rehabassistent som ansvarar för ett geografiskt område. I arbetet ingår bland annat att göra funktions-och aktivitetsbedömningar av patienter, utföra arbetsterapeutiska behandlingar, förskrivning av hjälpmedel, handledning av personal samt intygsskrivning vid bostadsanpassningar. Arbetet bedrivs både i eget boende och på vård- och omsorgsboende. I vårt uppdrag ingår även personer med psykiatrisk diagnos samt personer inskrivna enligt LSS.

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du har möjlighet att kontinuerligt utvecklas i ditt yrke. Du har även möjlighet till flexibla arbetstider samt att vi arbetar aktivt med en god lönebild, möjlighet till flexibel arbetsplats.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad arbetesterapeut.
Arbetet ställer krav på förmåga till självständigt arbete, flexibilitet och god kommunikations- och samarbetsförmåga, samt god pedagogisk kompetens. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet, men det är inget krav.
Körkort för tjänsten krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs. Vi erbjuder en individuell introduktionsplan där upplägget och tiden anpassas utifrån önskemål och tidigare erfarenheter. Vi har möjlighet att erbjuda en mentor för nyanställda medarbetare. Vi har ett fantastiskt gott arbetsklimat med härliga kollegor som hjälps åt och stöttar varandra. Vi har goda påverkansmöjligheter kring hur vårt arbete bedrivs och arbetar med frihet under ansvar. Vi sitter nära enhetschef och har MAR knutet till vår verksamhet.

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Tillträde: Eller efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-27

Arbetsgivarens referensnummer: 143/2018

Upplysningar lämnas av:

Petra Andersson
Enhestschef
Telefon: 0325-18274
E-post: petra.andersson@ svenljunga.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0325-18 000
Telefon: 0325-18 000

Tillbaka