Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS)

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1400 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Omsorgsförvaltningen söker en Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS). Innefattar även medicinskt rehabiliteringsansvar.

Arbetsuppgifter: Som Medicinskt ansvarig sjuksköterska arbetar Du efter de lagar och författningar som styr det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret. I uppgifterna ingår att:

- arbeta med utvecklingsfrågor inom hälso- och sjukvården,
- ansvara för riktlinjer och uppföljning då det bland annat gäller läkemedelshantering och delegering, dokumentation, avvikelsehantering och Lex Maria anmälan,
- samverkan med olika aktörer både internt och externt,
- utarbeta och följa upp riktlinjer och rutiner så att kraven på hög patientsäkerhet och god kvalité säkerställs och skapar en ändamålsenlig vård och rehabilitering inom kommunens ansvarsområde,
- vara rådgivande och löpande informera verksamheten då nya riktlinjer och författningar blir aktuella.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är Leg. sjuksköterska. Du är trygg och stabil och har god självinsikt. Du har mod att arbeta efter egen övertygelse samt att Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer framåt. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och har lätt för att skapa kontakter och goda relationer. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Övrigt:

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Arbetsgivarens referensnummer: OF 7/19

Upplysningar lämnas av:

Agneta Ivåker
Förvaltningschef
Telefon: 0225-340 44

Emelie Forslund
MAS
Telefon: 0225-340 05

Facklig(a) företrädare
Ulrika Säll
Vårdförbundet
Telefon: 0225-347 21

Tillbaka