Automationselektriker med B-behörighet

Tillbaka

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar; Nära till varandra, till idéerna och till besluten. Vi som arbetar här gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare. Som arbetsgivare värnar vi om din livskvalitet. Det är viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Därför satsar vi på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.
Hos oss är vi stolta över vår kommun och vårt arbete.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!


Arbetsuppgifter:

Som automationselektriker jobbar du med att montera, ställa in, reparera och sköta utrustning för automatisk styrning av våra vatten- och avloppsreningsverk samt pumpstationer. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:
- Ansvara för driftoptimering av våra anläggningar i syfte att minska energiförbrukningen.
- Delvis ansvarig över styr- & reglertekniken i våra anläggningar.
- Utföra felsökning och utbyte av komponenter i anläggningarna.
- Ha kontakt med entreprenörer och tekniker där du driver utvecklingen av våra anläggningar framåt
Förutom ovanstående innehåller tjänsten jourberedskap vilket innebär att du behöver kunskaper i dricks- och avloppsvattenrening och skötsel av dessa anläggningar.

Kvalifikationer:

För tjänsten är det obligatoriskt att inneha B-behörighet eller utbildning och praktik för att kunna ta ut B-behörighet.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Det är meriterande för tjänsten att tidigare ha arbetat inom VA-branschen. Saknas denna kunskap kommer den anställde att erbjudas kompetensutveckling inom detta område på arbetsplatsen. Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Intervjuer till tjänsten sker löpande.

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Arbetsgivarens referensnummer: 146/2018

Upplysningar lämnas av:

Claes Josefsson
Arbetsledare VA
Telefon: 0325-18026
E-post: claes.josefsson@ svenljunga.se

Christine Berggren
VA-chef
Telefon: 0325-18012
E-post: christine.berggren@ svenljunga.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga parter kontaktas via växel
Telefon: 0325-18000

Tillbaka