Feriearbete 2019 för ungdomar

Tillbaka

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar; Nära till varandra, till idéerna och till besluten. Vi som arbetar här gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare.
Som arbetsgivare värnar vi om din livskvalitet. Det är viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Därför satsar vi på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.
Hos oss är vi stolta över vår kommun och vårt arbete.

Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet

Arbetsuppgifter:

Under tre veckor (90 timmar) på sommaren erbjuder Svenljunga kommun ungdomar som är födda 2001,2002,2003 så kallade feriearbeten. För 2019 gäller veckorna 25 -33.
Feriearbetena finns i kommunens verksamheter som t.ex. barnomsorg,äldreomsorg och omsorg , ungdomsledare, vaktmästeri och gata/park. Du kan läsa mer om de olika områdena på kommunens hemsida.

Kvalifikationer:

Vi önskar att du som söker är en glad och social person som vill arbeta med oss i våra verksamheter. Som feriearbetare får du möjlighet att gå bredvid ordinarie personal och pröva ett yrke. Du ersätter ingen annan personal och du får handledning i de uppgifter som du ska utföra.

Du som söker måste

• Vara folkbokförd i Svenljunga kommun
• Vara född 2001,2002 eller 2003
• Ha ett fullständigt personnummer även de fyra sista sifforna
• Ej ha annat sommarjobb

När man jobbar
• Är det viktigt att följa arbetstider
• Ha ett gott bemötande mot alla som du möter då du är en representant för din kommun
• Som feriearbetare är DU skyldig att informera dig om de säkerhetsföreskrifter som finns på din arbetsplats. Det är därför viktigt att du kan läsa och förstå instruktioner

För att vi ska kunna matcha dig till ett roligt och givande feriearbete är det bra om du skriver lite om dig själv i din ansökan, vart du önskar att feriejobba. Vilka är dina intressen och framtidsplaner. Vilket gymnasieprogram har du sökt eller vilket gymnasieprogram som du går.
Vad du vill arbeta med i framtiden? Behöver du speciell stöttning under ditt feriearbete? Vad vill du arbeta med i framtiden.Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs. Vi kan EJ garantera att ditt önskemål kan tillgodoses då antalet platser per arbetsplats är begränsat. Lönen är 77 kr /timmen inklusive semesterersättning för alla åldersgrupper

Övrigt:

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-06-17
Tidsbegränsat till: 2019-08-16
Antal platser: 100

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-24

Arbetsgivarens referensnummer: 36/2019

Upplysningar lämnas av:

Ulla Lundberg
Administratör
E-post: arbetsmarknad@ svenljunga.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0325-18000

Tillbaka