Sommarjobb inom vård och omsorg

TillbakaI Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar; Nära till varandra, till idéerna och till besluten. Vi som arbetar här gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare. Som arbetsgivare värnar vi om din livskvalitet. Det är viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Därför satsar vi på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.

Hos oss är vi stolta över vår kommun och vårt arbete. Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

Arbetsuppgifter:

Vill du ha ett roligt och utvecklande sommarjobb?!

Att arbeta med människor är ett fantastiskt äventyr! Du möter både nya människor och nya sidor av dig själv. Det är en utmaning att lära känna människor som är i behov av stöd och hjälp och att se hela personen, inte bara hjälpbehovet. Det är en härlig upplevelse att få dela andra människors vardag och följa dem i deras liv. Det är en utmaning som sätter kreativiteten på prov och vi kan lova att det är utvecklande på många plan!

Omsorgsarbete innebär att du hjälper människor med vardagliga uppgifter som de inte klarar själva. Det kan handla om personlig hygien, att klä sig, ge medicin eller ge socialt stöd i det dagliga livet. Du kan också få hjälpa till med service som att göra inköp, städa eller tvätta.

På våra boenden inom funktionsnedsättning tillgodoser vi de boendes behov av omvårdnad, men även fritidsaktiviteter.

Kom och bli vår medarbetare under sommaren 2019!

Vi söker personer som vill arbeta som:
UNDERSKÖTERSKOR
PERSONLIGA ASSISTENTER
STÖDPEDAGOGER
STÖDASSISTENTER

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har lämplig utbildning för det arbete som du ska utföra, men även du som saknar relevant utbildning är välkommen att söka.

Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta minst 4 veckor i följd. Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet är önskvärd, men även du utan erfarenhet är välkommen att söka. Vi har som krav att du anger referensperson. Semesterperioden ligger mellan v 26 t.o.m. v 34 För att du ska känna dig trygg på arbetsplatsen kommer du erbjudas en introduktion samt bredvidgång på arbetsplatsen.

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Arbetstid: Schema. 
Tidsbegränsat till:  Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 100. Flera tjänster

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-26

Arbetsgivarens referensnummer: A837047

Upplysningar lämnas av:

Nanna Ernstson
Bemanningsplanerare / Systemadministratör
Telefon: 0325-576054
E-post: nanna.ernstson@tranemo.se

Karina Vester
Bemanningsplanerare
Telefon: 0325-576242
E-post: karina.vester@tranemo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via växeln
Telefon: 0325-18000
E-post: kommun@svenljunga.se

Tillbaka