UNDERSKÖTERSKOR till ordinärt boende

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1400 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Omsorgsförvaltningen söker tre undersköterskor till ordinärt boende.
Varmt välkommen med din ansökan, ansök snarast då urval sker kontinuerligt.

Vi söker dig som vill ha ett utmanande och omväxlande arbete där du får göra skillnad för våra brukare varje dag. Välkommen till ett härligt gäng, som arbetar i vackra omgivningar kring Långshyttan och Dala Husby.

Om tjänsten: Dina arbetsuppgifter består av att bistå brukare med personlig omvårdnad och även efter delegering från legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal utföra medicinska insatser. I arbetet ingår dokumentation enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen samt hantering av tekniska hjälpmedel som smartphone. Bil och cykel används i arbetet.

Arbetet är till stor del självständigt, men vi arbetar även i team. Därför lägger vi stor vikt vid att du har förmågan att samarbeta, ha ett gott bemötande mot brukare, närstående, arbetskamrater, andra yrkesprofessioner och arbetsledning. Vi ser detta som en förutsättning för att tillsammans kunna upprätthålla ett gott arbetsklimat, arbeta lösningsfokuserat samt utveckla verksamheten.

Kvalifikationer:

Du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av vårdyrket. B-körkort, medicin- samt insulindelegering är ett krav.
Du har förmågan att behålla lugnet vid stressiga situationer.

Övrigt:

Tjänsterna tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats.
Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema.  Tjänstgöring dag- och kvällstid inkl helger.
Tillträde: Tillträde så snart som möjligt.
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Arbetsgivarens referensnummer: OF 6/19

Upplysningar lämnas av:

Anita Klaar
Enhetschef
Telefon: 0225-343 60

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka