123, Hej, hallå! Vi söker dig lärare F-3!

Tillbaka

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar; Nära till varandra, till idéerna och till besluten. Vi som arbetar här gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare. Som arbetsgivare värnar vi om din livskvalitet. Det är viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Därför satsar vi på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.

Hos oss är vi stolta över vår kommun och vårt arbete. Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!


Arbetsuppgifter:

Vi ser att Du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet med eleven i centrum, där fokus ligger på att aktivt hitta strategier för att nå varje elev och stärka hen i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Som lärare får du omedelbar feedback i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs och diskussioner som uppstår bland eleverna. Du får se hur självförtroenden stärks, kunskaper tas in och hur elever sakta men säkert växer. Till din hjälp har du flera lärarkollegor med olika inriktningar och kunskaper.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i år 1-3. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, erfarenhet av arbete i arbetslag samt är intresserad av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi vill också att du är en person som i alla situationer tar barnens perspektiv och hävdar läroplanens värdegrund och syn på lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Erfarenhet av inkluderande arbetssätt gällande såväl nyanlända elever som elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd är meriterande.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-02-25
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Arbetsgivarens referensnummer: 165/2018

Upplysningar lämnas av:

Tobias Raudsepp
Bitr. Rektor
Telefon: 0325-18262

Facklig(a) företrädare
Fackliga parter nås genom kommunens växel
Telefon: 0325-180 00
E-post: kommun@svenljunga.se

Tillbaka