SOCIALSEKRETERARE

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att genom att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. Detta innebär bland annat att Hedemora kommuns fokusområden är integration, jämställdhet och miljö. Vi erbjuder goda boendemiljöer, bra förskolor och skolor samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Socialförvaltningen söker en Socialsekreterare till barn- och ungdomsenheten.

Barn- och ungdomsenheten är uppbyggd av en myndighetsgrupp och en öppenvårdsgrupp. Inom myndighetsgruppen har vi specialiserade funktioner för mottagning, familjerätt, familjehem och ensamkommande barn.

Vi söker en socialsekreterare som kommer att arbeta med myndighetsutövning enligt lagstiftningen SoL och LVU. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedriva utredningsarbete med inriktning mot barn och ungdomar 0-18 år och deras familjer, bevilja stöd- och behandlingsinsatser och följa upp beslutade insatser.

Du kommer till ett gäng medarbetare som tycker att det bästa med arbetsplatsen är känslan av att man gör en viktig insats på jobbet samt den goda grundstämningen som finns här med bra kollegor och ett öppet klimat.

Hedemora kommun som arbetsgivare kan erbjuda flextid, extern handledning samt friskvårdstimme. Som anställd i kommunen har du tillgång till gym och bad i Vasahallen till ett reducerat pris.

Kvalifikationer:

Socionomutbildning. Erfarenhet av utredningsarbete och samtal med barn är önskvärd. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad, initiativrik och har intresse för metodutveckling samt har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Hedemora är en mångkulturell kommun och erfarenhet av arbete med olika kulturer samt olika språkkunskaper ses som meriterande.

Övrigt:

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats.
Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-08-15

Arbetsgivarens referensnummer: S 12/18

Upplysningar lämnas av:

Agneta Ivåker
Förvaltningschef
Telefon: 0225-340 44

Åsa Olsson
Avdelningschef
Telefon: 0225-340 45

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel.
Telefon: 0225-340 00

Tillbaka