ELEVASSISTENT i grundskolan

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en elevassistent till åk 6. I arbetet ingår att vara stöd och hjälp till elev på lektioner och raster, med placering på Fyrklöverskolan.

Fyrklöverskolan är en F-6 skola i centrala Hedemora med sammanlagt ca. 140 elever i grundskola, grundsärskola och fritidshem. Skolan är inrymd i nya fina lokaler och med en inspirerande utemiljö där eleverna har tillgång till bl.a. planer för bollspel, lekredskap och stora grönytor. I närområdet finns också skogen som vi gärna vistas i.

Kvalifikationer:

Utbildning som förskollärare, elevassistent, barnskötare eller annan lämplig utbildning.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. Arbetstid 30 timmar/vecka.
Arbetstid: Semestertjänst.
Tillträde: 2018-08-16. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas. Utdrag ur belastningsregistret krävs.
Tidsbegränsat till: 2018-12-21
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-07-22

Arbetsgivarens referensnummer: BN 74/18

Upplysningar lämnas av:

Britt Lindberg
Rektor
Telefon: 0225-345 80

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka