Kockar, timavlönade, till Kostenheten

Publiceringsdatum: 2018-10-18

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Kostenheten inom äldreomsorgen är en nyinrättad enhet som består av 7 olika tillagningskök och 3 tillagningskök med servering på mötesplatser för äldre.

Antal dagsportioner varierar hos de olika tillagningsköken, från 40 dagsportioner till ända upp till 900 portioner i produktionskök.

Kostenheten har ca 40 medarbetare, både kockar och ekonomibiträden.

Arbetsuppgifter

Hos oss lagar vi den mesta av maten från grunden och arbetar med att öka andelen ekologisk mat.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som timavlönad med dagtjänstgöring och helg, storhelger som jul och nyår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för matlagning och kan bidra med service. I arbetet som kock behöver du ha kockutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet. Du har även kunskap och erfarenhet av att tillaga specialkost. Goda kunskaper i egenkontroll och livsmedelshygien. Vi ser gärna att du har erfarenhet från storhushåll och erfarenhet av mat inom äldreomsorg och svensk husmanskost.

För att lyckas i arbetet och trivas i våra kök bör du vara en person som gillar flexibilitet och stor variation i arbetet. Du är noggrann och ska ha god förmåga att planera arbetets gång och kunna hantera stressiga situationer under kortare perioder.

Du har lätt för att samarbeta med ledning, personal och gäster inom kommunen.

Det är en förutsättning att du kan uttrycka dig på svenska i tal skrift. Du är van att hantera IT-verktyg kopplade till ditt arbete.

Då arbetet är tungt med lyft och förflyttningar samt statisk belastning inom köket med dess utrustning, exempelvis grytor och varu-uppackning krävs en god rörlighet och stabilitet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 2

Ansökan

Ansök senast: 2018-11-08

Referensnummer: 175-18-184

Kontaktpersoner

  • Magnus Lingvärn
  • Sektionschef
  • 0733-687936
  • 0733-687936

Fackliga företrädare

  • Kommunal expedition
  • Kommunal
  • 040-34 55 04

Övrigt

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig!


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.